ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Wednesday, 30 May 2012

SEGMEN :: Hello My Coffee Friends


Assalamualaikum !
Lalala~
Untuk kali ke-3, Najwa join segmen :D
Segmen ni dari MarS_GreeN.



Nak join ? KLIK banner tuu, kay.


TARIKH LAHIR :: 
16 Mac

KENANGAN TERINDAH :: 
Tak banyak pun kenangan terindah Najwa masa hari lahir. Biasanya Najwa celebrate birthday's party dengan family jee. Rasanya tahun ni laa kenangan paling terindah bagi Najwa. Sebab tahun ni Najwa dapat hadiah yang Najwa nak. Tahun lepas handphone dengan netbook Najwa rosak. Huh, betapa bosannya Najwa bila kedua-dua benda alah tuu tak ada. Ingat dah tak boleh guna laa dua-dua tuu. Ayah Najwa pulak dah tak nak beli yang baru.Tapi bila tiba birthday Najwa, parent Najwa kasi hadiah dua-dua sekali. Ingat dapat tuu jee, tapi parent Najwa up lagi satu hadiah, iaitu kamera. Tapi tak laa kamera DSLR tuu. Yang biasa jee. Walau apa pun, Najwa tetap bersyukur. :D

Rasanya, yang tuu jee kott.
Walaupun simple, tetapi bermakna bagi Najwa. :D

Mangsa TAG kali ni ::


Okey laa, tataa ...
Assalamualaikum .


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

GIVEAWAY :: Middle Of The Year GA by Izzah & Amira


Assalamualaikum !
Hari ni Najwa join GIVEAWAY buat pertama kalinya !

Petang ni terjumpa " Middle Of The Year GA by Izzah & Amira " dekat blog mana entah. Sorie ekk, Najwa terlupa nama empunya blog :D   Tak nak berleter panjang-panjang. Jumm tengok bawah, kay.



Macam biasa laa korang, kan. Nak join KLIK jee banner tuu dan anda akan berada di satu alam. Haha. Gurau jee. Anda akan dibawa ke entry Izzah Liyana laa. Tuan empunya blog.


SENARAI SPONSOR  = Middle Of The Year by Izzah & Amira =
  1. GadisIntanMenaip.bs.com -2x Header
  2. Miraahussin.bs.com -3x Header
  3. ErinKahar.bs.com -1x Doodle
  4. Zaralyla Shop -3x Doodles
  5. Bags Aholic -2x TopUp RM5
  6. Handmade by Zliah -1x TopUp RM10
  7. ShawlToLove -1x Voucher RM5
  8. Dazzling Lens -10x Voucher RM10
  9. Pink Lemon Closet -2x Voucher 5%
  10. Sweetie Pretty Lens -5x Voucher 10%
  11. De Closette -5x Voucher 5%
  12. S h i d a h Tupperware -5x Voucher 5%
  13. Azy Collection -5x Voucher 10%
  14. LoveBag LoveBag -1x Voucher RM30
  15. N.N.R Online Shop -1x Cincin
  16. D'Golden Apple -1x Bawal Rose, 1x Bawal Lily & 1x Bawal Printed
  17. Dee's Closet Shop -1x Rantai
  18. Momo Chan Collection -1x Cincin
  19. CAAH Mini Shoppie -1x Selendang & 1x Cincin
  20. Fash BurnOut -5set Necklace + Ring + Earring & 3shawl
  21. WeSellAlmostAnythingBaby -1x Lens
  22. La Dva -5x Mix Shawl
  23. Tudung Lovely Strawberry Collection -3x Tudung
  24. Fluffy Bunny Haus -2x CD'S
  25. Arissa Felt Craft -1x Keychain Craft Name
  26. Dyanuraz Collection -6x Tudung
  27. Iris Raudhah Collection -1x Jam Tangan Kristal
  28. HaiLady CuteStuff -1x Jam & 1x Tudung Bawal
  29. Mustachic -2x Handmade Sea Catcher
  30. Vintage Instinct -1x Bag & 1x Rantai
  31. Miss Qi Closet -2x Navy Dress
  32. Perfumes -2x Dubai Perfumes Worth RM50
  33. Hotz Mumma -2x Brooch
  34. ScarfSweetHoney -1x Shawl
  35. Little Panda FeltCraft -1x Keychain Craft
  36. Mizna Online Shop -2x Tudung Bawal & 2x Inner Bunga
  37. DarlineBoutique.bs.com -3x Dress (Hijau, Merah & Hitam)
  38. PinkUmmi -6x Apam Polka Dot
  39. SweetyBeautyShoppe -1x Tudung Bawal
  40. Blog StoryCikHoneyBee -3x Voucher RM5 pembelian DVD Korea

Mangsa di TAG ::



Okey, dah siap. Harap memenuhi syarat-syarat peyertaan.
Bye bye korang,
Najwa nak cari + join segmen & GA lagi.  :D

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

SEGMEN :: Bloglist MAY - JUNE by Yana


Hai korang !
Assalamualaikum .

Wahh , Najwa teringin nak join SEGMEN lagi hari ni. Kali ni dari Liyana Fauzi. Dah ketagih. Haha.
Ni kali ke-2 Najwa join segmen. Najwa ternampak segmen ni masa blogwalking di blog Yumida. *tergedik-gedik kejap.
Jumm terjah kat bawah ni.
|
|
V


Korang, jumm laa join ramai-ramai. KLIK jee banner kat atas tuu, ehh.

Kata Yana -~" Dengan perasaan berdebar-debar , berdegup kencang nya . HAHA . Okay , first time buat segmen nih , kalau ada sambutan lain kali nak buat jugak , haha . Okay tanpa buang masa jom tengok banner dan syarat - syarat nak join okay ? *Harap korang join eh ? Simple jerr segmen ni:D "~-. So, jumm laa kita bagi sambutan kepada Yana. :)

Okey laa korang, choww dulu.
Najwa pergi sambung tidur. *erkk ? kenapa Najwa nak sambung tidur ? Sebabnya sekarang baru pukul 4.05  pagi. Tadi mata tak nak pejam. Tuu yang rajin pergi blogwalking.

Lupa nak kasi taw something. :D
Mangsa yang di TAG ::


Okey, assalamualaikum .



ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Tuesday, 29 May 2012

SEGMEN :: BW & Follow by Iza Zaty

Assalamualaikum !
Uikk, banyak hari dah tak update blog ni.
Hehe~

Hmm, taw kenapa Najwa tak update ? Nak update, tapi tak ada idea nak update apa + busy nak edit blog. *eleh, orang lain boleh jee buat dua-dua sekali. Itu orang lain, bukan Najwa, kay.  :D

Hari ni Najwa nak join satu SEGMEN iaitu " Segmen - BW & FOLLOW by iza zaty " dari Iza Zaty. Wahh, first time nak join segmen. *kesian nya kat Najwa :D     Okey, tak perlu buang masa lagi. Jumm terjah kat bawah tuu.



Okey, kalau korang nak join KLIK jee banner tuu, ehh.
Lepas ni kalau korang ada buat segmen tapi Najwa tak sempat nak terjah korang punya blog, korang inform dekat Najwa, kay. :)

Mangsa yang di TAG ::







Okey korang, nak pergi berambus dah :)

Assalamualaikum ,


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Wednesday, 23 May 2012

Kejohanan Balapan dan Padang SMKSA kali ke-7


Hye korang semua !
Assalamualaikum .

Korang nampak kan title entry tuu ? Macam Najwa cakap kelmarin. Korang tak tahu ke ?
Jomm baca sini dulu. ---->  KLIK DI SINI
Hari ni merupakan hari kemuncak bagi Kejohanan Balapan dan Padang SMK Seri Ampang kali ke-7. Wahh, memang best giler laa tadi. Happy habis !



Ni khemah untuk rumah Panglima (hijau).



Ni pulak khemah untuk rumah Perwira (kuning).



Yang ni khemah rumah Perkasa (biru).



Dan ni khemah rumah Pahlawan (merah).

Korang tahu khemah rumah mana yang menang ? Haa, khemah rumah PANGLIMA laa. Terkejut jugak masa cikgu kata hias khemah dapat kat rumah panglima. Yaa laa, simple yang amat kott !
Bawah ni pulak kontinjen yang pegang sepanduk rumah masing-masing semasa perbarisan.



Rumah Panglima.



Rumah Perwira.



Rumah Perkasa.



Rumah Pahlawan.



Ni pulak persembahan dari geng silat waktu rehat.

Perbarisan tahun ni dapat dekat rumah PERWIRA. Untuk merentas desa dan sukantara pulak dapat dekat rumah PANGLIMA. Perwira menjadi JUARA keseluruhan manakala Panglima menduduki tempat kedua diikuti oleh Perkasa dan Pahlawan, tempat ketiga dan keempat.

Okey laa . Sampai sini dulu .
 Assalamualaikum . 


**gambar telah di download dari facebook.
**semua gambar di atas juga milik Puan Ismida Ismail sepenuhnya.

#student tak boley bawa kamera. (Y)


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Tuesday, 22 May 2012

Pra Kejohanan Balapan dan Padang SMKSA





' Ting tong , ting tong '
Assalamualaikum .
Hai korang semua !


Minggu neyh ada sukan kat sekolah Najwa. Perghh, penat gila kott. Petang Ahad dan pagi Isnin kelmarin ada Pra Kejohanan. Masa nak sukan tuu lupa nak buat warming up. Petang Ahad sama, pagi Isnin pun sama. So, padahnya hari ni habis satu badan lenguh-lenguh.

Esok dah hari kemuncak bagi Kejohan Balapan dan Padang SMK Seri Ampang kali ke-7. Wahh, takut laa nak lari esok sebab kaki Najwa luka masa tengah syok buat lompat jauh. Macam mana boleh luka tetaw. Tambah pulak kebanyakkan yang lari esok adalah ATLET.
Bikin seram betul. Kat bawah ni semua aktiviti yang kitorang buad waktu petang Ahad.



Ni lompat jauh kelas apa tah.



Ni pulak lompat tinggi lelaki terbuka.



Yang ni 100 meter kelas 3P kott.



Ni masa tarik tali lelaki.
Rumah panglima ( hijau ) lawan dengan rumah apa entah.
Senior Najwa siap buat 'peace' lagi.



Ni pulak tarik tali perempuan.
Rumah panglima jugak, lawan dengan rumah apa entah.

Sorie laa korang yee. Tarik tali dua-dua gambar rumah PANGLIMA.
Maklum laa, tuan empunya diri pun dari rumah panglima.
Okey, yang bawah ni pulak aktiviti masa pagi Isnin.



Ni acara 1500 meter lelaki terbuka.



Ni pulak acara 1500 meter perempuan terbuka.
Najwa join jugak dalam acara neyh. Dapat nombor berapa entah.
Dah laa first time lari jarak jauhTak berani dah nak masuk. Macam nak pengsan !
Kalau setakat merentas desa Najwa boleh tahan lagi.

Okey laa korang, tuu jee kott nak kasi tahu.
Bye semua.
Berambus dulu !
Nak bersiap sedia untuk esok.
Peace Yo (Y) :D


**gambar telah di download dari facebook.
**semua gambar di atas juga milik Puan Ismida Ismail sepenuhnya.

#student tak boley bawa kamera. (Y)


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Saturday, 19 May 2012

Fuhh, tamat jugak akhirnya


Assalamualaikum korang !



Wahh , hari ni excited gila. Taw kenapa ? Sebab EXAM dah tamat ! Haa, sebab tu lerr. Exam kali ni senang jugak laa. Sampai Najwa tak sampai hati nak jawab takut betul semua pulak. *LOL, susah kott . sebab tak baca buku . haha . Maklumlah, budak pandai. Tuu tak baca buku.

Tapi takut pulak nak tunggu result exam. Biasa laa kan, soalan senang sangat. Mesti Najwa punya markah rendah. Hmm, apa nak jadi lerr. Tahun depan dah candidate PMR. Tapi belajar masih main-main lagi.



Err, Najwa laa. Najwa takut nak tengok markah untuk Bahasa Malaysia paper II. Sebab Najwa silap buat untuk bahagian B dan bahagian C. Karangan macam budak darjah 3 ! Tah tah karangan budak darjah 3 elok lagi. Matematik paper II pun sama. Jawapan tah pape tahh. Mengarut jee.



Masa nak buat karangan hari tuu memang otak Najwa blur gila-gilaa laa. Jadi macam orang tak pernah buat karangan pun ada. Teruk gila. Padahal bila buat homework, karangan punya laa mantap. *eh eh, mantap ke ? biasa jee kott.

Hmm, apa pun hanya mampu berserah. 
Sesal dulu pendapatan, sesal kemudian tiada gunanya, kan.

Okay, chow dulu.
Assalamualaikum .


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Thursday, 17 May 2012

Kad ucapan gergasi ?

Helloo guys,
Assalamualaikum,
(Kalau tak jawab berdosa, kalau jawab sayang. Hehe.)


Err , Kad Ucapan Gergasi ? *benda alah apa yang Najwa merepek neyh ?
Korang pernah tengok tak ? Ada yang pernah dan ada yang tak pernah, kan ?
Okey, bagi yang tak pernah tengok lagi, jumm baca entry neyh. Yang dah pernah tapi still nak tengok jugak, sangat dialu-alukan yerr. 

Kad ucapan gergasi ni sebahagian dari sambutan Hari Guru sekolah Najwa kelmarin. Sambutan bertambah gempak lagi bila senior-senior Form 5 buat suprice dengan membawa kad ucapan gergasi untuk guru-guru SMK Seri Ampang. Jumm ekudd Najwa. Najwa nak tunjuk kad ucapan gergasi tuhh.



Haa, neyh laa kad ucapan gergasi tuh. Cantik, kan ? Diorang neyh memang KREATIF gila laa. *tudeaa, punya laa kreatif, sampai jadi gila. Diorang kata last day diorang kat SMKSA nanti, lagi banyak suprise diorang nk kasi dekat cikgu. So, nanti kita tengok apa suprise diorang yerr.

Bagi Najwa laa kan, batch 1995 laa form yang paling best sekali di SMK Seri Ampang. Najwa suka dengan form diorang dari tahun lepas lagi. Sebab diorang neyh semua baik-baik, peramah, tak sombong, suka bertegur sapa dan semuanya lahh. Memang diorang laa yang TERBAIK !

Yang kat atas tuh baru cover kad ucapan gergasi tu jee. Nak tengok bahagian dalam tak ?
Kalau nak tengok, jumm ekudd Najwa. Korang scroll jee anak panah korang ke bawah.
Senang jee, kan. Apa laa, yang tuh pun nak kena ajar ke ? Hmm, tak patut. *sambil geleng kepala sampai nak patah tengkok.



Haa, neyh bahagian dalam. Cantik, kan ? Semuanya ucapan dari budak Form 5 yang bertukus-lumus menyiapkan kad ucapan gergasi neyh. Err, korang, Najwa jealous gila dengan diorang neyh.
Tahu kenapa ? Sebab diorang neyh jenis kawan sejati. Buat apa pun mesti sama-sama. Macam Wonderpets, apa yang penting ...? Kerjasama ...

Najwa jugak nak ucapkan Selamat Hari Guru kepada semua guru-guru di seluruh negara !
Terutama kepada guru tadika Najwa yang dah hampir lapan tahun tak jumpa,
iaitu Puan Siti Asmah binti Idris.
Semoga cikgu selamat walau di manapun cikgu berada.
AMIN.


Hmm, ukey laa korang. Najwa dah letih dah neyh.
Nak pergi rehat pulak.

Kbai semua,

Muuuaachh , sayang hampa .


**gambar telah di download dari facebook.
**semua gambar di atas juga milik Puan Ismida Ismail sepenuhnya.

#student tak boley bawa kamera. (Y)


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Wednesday, 16 May 2012

Sambutan Hari Guru di SMK Seri Ampang



Assalamualaikum ,
Hye korang semuaa,
Hari neyh Najwa nak citer pasal cikgu pulak sempena Hari Guru.



TAHUKAH ANDA ?
Seluruh masyarakat pendidik pada hari ini akan merayakan Hari Guru yang bertarikh 16 Mei pada setiap tahun. Tujuannya adalah untuk memperingati perjuangan dan pengorbanan guru-guru kepada kita. Kita amat bertuah kerana mendapat guru-guru  yang sungguh berdedikasi dalam kerjaya mereka. Mereka sanggup berkorban masa, tenaga dan wang ringgit untuk memberikan pendidikan kepada kita. Guru diibaratkan lilin yang membakar diri demi menerangi orang lain.


Hmm, tadi sekolah Najwa buat sambutan Hari Guru. Walaupun sederhana, sambutan tetap meriah taw. Jumm tengok apa yang sekolah Najwa buat sempena Hari Guru tahun neyh.



Masa ni semua peserta kena dengar taklimat dari juru acara dulu, iaitu cikgu Rosli.



Haa, ni laa cikgu Rosli. Yang pakai baju kemeja biru tuu.
Yang baju t-shirt kuning tuhh pulak cikgu Rodzi.



Diorang main apa neyh ?
Hmm, kalau tak silap Najwa diorang kena sepak bola tuh bagi gol kott.



Yang ni acara treasure hunt. 
Seronok tengok cikgu-cikgu bekerjasama dengan student. =)



Ni orang panggil acara apa tah,
Alaa, yang tarik bola guna kayu hoki tuh.
Yang tuu leerr, hehe.



Ni diorang kena pukul bulu tangkis bagi masuk dalam kotak.
Tengok, bersemangat betul cikgu Najwa. Hahaa.



Wahh, banyak gilos belon. Korang nak satu ? 
Free jee Najwa kasi. =)  Senior Najwa tengah buat apa ntah kat situ.



Yang ni geng lompat tali buat persembahan.
Korang tahu tak, diorang ni berjaya pergi ke peringkat KEBANGSAAN taw.
Wahh, bangga gilos Najwa dengan diorang !

Haah korang, neyh laa aktiviti yang diadakan di sekolah Najwa tadi. Students campur dengan teacher. Kebanyakkannya student Form 5 laa yang masuk. Sebab tahun depan diorang dah takdaa dah. Hurm, mesti tahun depan dah tak best macam tahun neyh. 

Okey laa korang, setakat neyh dulu yeer.
Najwa nak pergi berambus dulu.
Daddaaa ...,~


Assalamualaikum .


**gambar telah di download dari facebook.
**semua gambar di atas juga milik Puan Ismida Ismail sepenuhnya.

#student tak boley bawa kamera. (Y)


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Tuesday, 15 May 2012

Kad ucapan Hari Guru

Heyy korang semuaa !
Hello, hello, hello !


Korang tahukan 16 Mei nanti kebanyakkan sekolah akan mengadakan sambutan Hari Guru. So, sekolah Najwa  pun tak lepaskan peluang untuk menyambut Hari Guru. Tema Hari Guru pada tahun ini ialah Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara.
Kelmarin kaunselor sekolah Najwa suruh buat kad ucapan untuk guru. Tak kesah laa guru kelas ke, guru mata pelajaran ke, apa-apa jee laa kan. Asalkan guru. Hehe~
Jumm tengok kad ucapan yang Najwa buat khas untuk guru kelas Najwa,
 iaitu Puan Shuhaida binti Abdul Hamid.


Ni laa kad ucapan tuh, bahagian luar. Tak seberapa cantik sebab Najwa takde bahan nak hias kad tuh. Lagipun keesokan harinya exam, so, Najwa malas nak pergi kedai. Najwa guna jee laa bahan-bahan yang ada. Bak kata pepatah, tiada rotan, akar pun jadilah. Kan korang, kan ?



Yang ni pulak bahagian dalam. Cantik tak ? 
Cantik jugak laa kan. Hehe, *perasan sat
Najwa kasi kad ucapan jee. Malas nak pergi beli hadiah.
So, korang pulak kasi apa dekat cikgu korang sempena Hari Guru ?
Kongsi laa dengan Najwa, =,=


Kay laa korang,
Nak pergi online facebook pulak.
Kalau korang sudi kongsi apa yang korang kasi dekat cikgu korang,
 korang boley komen dekat bawah, yerr,
Tattaaa ...,


Assalamualaikum .



ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Sunday, 13 May 2012

Hari Ibu

      Assalamualaikum.


Hye korang ! 
Mesti ramai blogger yang pos entry pasal ibu, kan ? Maklumlah, Hari Ibu.
So, Najwa pun tak lepaskan peluang untuk post entry pasal Hari Ibu neyh.
Tapi sayang, ibu Najwa tak kasi Najwa snap gambar dia. Hurmm, sedeyh laa.



By the way, Najwa tetap nak ucapkan 'Selamat Hari Ibu' kepada ibu Najwa.
Jom dengar Najwa nak kasi ucapan kat ibu Najwa.

" Selamat Hari Ibu, mak. Kakak saayyaannggg mak ! 
Sorie mak, tahun neyh hadiah tadaa laa. Hewhew~
Bila kakak dah kerja nanti, kakak kasi hadiah, erkk. Muuaahhh ! "

Oke, now korang dah dengar kan ? 
*eh eh, korang boleh dengar ke ? bukan korang baca jerr kee ?
Sebenarnya kan korang, ibu kita bukan harap kita bagi hadiah dekat diorang pun. Diorang hanya harap kita menjadi orang yang baik dan berjaya dalam hidup. Tuh jeaa yang diorang nak kan sebagai hadiah.
Jadi, sementara kita masih ada ibu neyh, hargailah diorang sebaik-baiknya.

Di kesempatan ini juga, Najwa ingin mengucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua ibu-ibu di dunia


Ukey laa korang, 
Bye-bye ,
Choww dulluww .

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Thursday, 10 May 2012

Jumpa besties sekolah rendah

Assalamualaikum korang, korang, dan korang-korang semua .  :) 
*merepek sudah*



Err, apa  yang korang-korang semua tengah buat ? Jumm laa baca entry Najwa dulu. 
Nanti sambung balik kerja korang tuh, erkk. Disebabkan hari ni hari khamis,
so Najwa berkesempatan laa nak update blog yang tak
berapa nak berhabuk lagi neyh.   Hikhik~



Okay, now I want to tell you about something. You know what is it ?
Of course you all tak tahu kan ?
 *aceewaahh, speaking tuh. Padahal tak betul pun. Ngee~
Kenapa korang tak tahu ? Ceciteer ceciteer. Hah, sebab Najwa tak citer lagi, kan ?
Haha, soalan macam budak umur 4 tahun ! Huahaha ! Korang neyh, ketawa laa sama. Apa laa ..
Kesian kat Najwa. Neyh nak merajuk neyh. :( 

#Hewhew, ada hati nak merajuk. Pergi laa merajuk sorang-sorang#
Eh eh, apa yang Najwa mengarut tataw ? Ngeee~   Okey, back to the topic. 
Actually, hari Sabtu minggu lepas ( 5 Mei 2012 ), kawan Najwa masa sekolah rendah
 invited Najwa pergi rumah dia. Mak dia buat kenduri. Najwa pun tunggu lagi, setuju jer laa.
Tapi lepas dapat permision dari parent Najwa dulu laa, hehe~ 

Korang tahu tak, excited gila Najwa nak jumpa diorang. Maklum laa, tahun neyh sekali pun
belum jumpa diorang. Semuanya sibuk dengan hal masing-masing. Tapi, alhamdulillah.
Akhirnya kami dapat jumpa jugak walaupun tak ramai.
 Fuhhh, memang rindu gilos-gilos laa dengan diorang tuh. 



Okey, neyh laa besties Najwa. Diorang comey, kan, kan ? Haha.
Yang first tuh nama Siti Nur Adha, then Noor Azwani and last sekali Nor Shafawati.
Dapat jumpa diorang jee. Okey jugak laa kan dari tak boleh jumpa langsung.
Nanti buat reunion baru boleh jumpa semua balik kott.

Okey, sampai kat sini jee laa, erkk. Sorie kay sebab gambar tak banyak pun.
Kitorang nak ambil masa matahari terbenam, tapi ada boys pulak.
So, terpaksa laa batalkan niat tuh.


Kbyep.
^^,

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Friday, 4 May 2012

Mr. & Mrs. Exam dah datang

Hai hai hai ! 
Apa khabar semua ?
Tak sihat ? Alolo, keciannyer.
Semoga anda cepat sembuh, yaa.


Nampak title entry tuh ? Hmm, apa yang Najwa nak mengarut pulak kali neyh, erkk ? Hah, Najwa nak kasi tahu yang BFF Najwa dah sampai. Siape erkk ? Hoho, BFF Najwa adalah Mr. & Mrs. Exam ! Diorang neyh kalau jumpa Najwa, selalu jee nak buat ujian. Maklumlah, sekali-sekali baru boleh jumpa. Kadang-kadang tuh bosan jugak, tapi nak buat macam mana, kan ? Diorang neyh lah penentu masa depan Najwa.



Tengok, Exam --> Tak Boleh Update. So, berhabuk laa blog Najwa lepas neyh.
:'(     *sedeyh*



Minggu depan bermula 9 Mei hingga 17 Mei 2012, otak Najwa pun mula laa nak stress, kan ? Hmm, nak buat macam mana, kan ? Terpaksa tumpu perhatian kat diorang laa, kan ? Kalau tak layan kan, nanti parent Najwa marah pulak laa, kan ? Kan, kan, kan ? 
Tudeeaaa, banyak aeihh Najwa punya KAN, *Keluaq dah bahasa kedah segala bagai.

Okey laa, nak pergi baca buku pulak.
Kalau rajin nanti, Najwa curi-curi updates blog, okay.
Gud bye, semua.
Cayang ampa cemua !

Assalamualaikum.



ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .