ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Tuesday, 25 June 2013

Winner of Mini Giveaway by Najwa Ayuni!


Assalamualaikum.

Hari ni dah 25 Jun 2013 dah ke? Okey, masa yang dinanti-nantikan sudah tiba! Tahniah diucapkan kepada para pemenang! Kepada yang tak menang tuu jangan sedih. Mungkin belum rezeki korang lagi. Apa pun terima kasih sudi support mini GA Najwa ni :')

-
-
-
-
-

Awakk, isi tabung untuk Najwa sikit boleh? Klik 1 - 2 - 3
Tunggu sampai habis loading tau. Terima kasih :'D

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Topup

Topup RM 5 x 4 - Dila
| 44 | 65 | 13 | 35 |

Topup RM 5 x 2 - Mimi
| 89 | 18 |

Topup RM 3 x 5 - Nida
| 30 | 16 | 75 | 25 | 49 |

Topup RM 5 x 2 - Jue
| 8 | 83 |

Topup RM 5 x 1 - Fatin Diana
| 19 |

Felt brooch x 3 - Najwa Ayuni
terpaksa ditukar 
Topup RM 5 x 1 - Najwa Ayuni
| 10 |


Review blog

Review blog x 3 - Syazliyana
| 85 | 84 | 62 |

Review blog x 5 - Sabrina
| 53 | 42 | 20 | 28 | 32 |


Barangan pos

Fon casing x 1 - Miss D (Dylla Dalila)
| 60 |

Felt brooch (set) x 1 - Miss D (Dylla Dalila)
| 67 |

Felt headband x 1 - Miss D (Dylla Dalila)
| 36 |

Miniature clay keychain x 6 - Chirp-chirp
| 15 | 58 | 81 | 2 | 77 | 59 |

Felt keychain (apple) x 2 - Hasya
| 70 | 23 |


Barangan blog

Header/banner x 3 - Anis
| 45 | 86 | 82 |

Cursor x 5 - Budak Vanilla
| 40 | 9 | 27 | 12 | 6 |

Cursor x 2 - Nurirwane
| 48 | 68 |


Sekalung ucapan tahniah Najwa ucapkan kepada para pemenang! Semoga bergembira! Hee, maaf sebab lambat umumkan pemenangnya. Balik sekolah lambat petang tadi. Lepas tuu kena hadirkan diri untuk latihan silat dan rumah sukan pulak kat sekolah. Sorry, guys :')

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Sunday, 23 June 2013

Nantikan.. Siapakah Pemenangnya?


Assalamulaikum.

Firstly, Najwa minta maaf sangat-sangat kepada para peserta bagi Mini Giveaway by Najwa Ayuni yang berlangsung dari 16 Mei - 16 Jun 2013 tuu. Bukan niat tak nak umumkan pemenang, tapi baru hari ni Najwa boleh online. Err, harap tak ada yang marahkan Najwa.

Sebelum ni internet tak boleh guna. Ditambah pulak dengan kerja kursus Sejarah dan Geografi yang perlu dihantar segera. Memang tak sempat nak online langsung. Siang malam pergi CC siapkan semua kerja kursus tuu. Online dekat CC hari tuu boleh usha blog kejap jee, nak update blog pun tak sempat. Tapi sekarang ni kerja kursus semua dah siap dan dah dihantar. Internet pun bil dah di-topup semula. Now everything is okay :'D



Haishh, tersasar pulak dari tajuk entry ni. Pada 25 Jun 2013 ni nantikan siapakah pemenang bagi Mini Giveaway by Najwa Ayuni! Adakah anda yang terpilih? Sama-sama kita nantikan, okey.

Najwa bersyukur sangat sebab penyertaan untuk mini giveaway Najwa tuu mencecah hingga 88 orang. Tadi baru jee update senarai peserta terkini mini giveaway tuu. Kepada yang join silalah jenguk link korang ada ke tak. Yang join selepas 30 Mei tuu, link korang baru jee dimasukkan ke dalam senarai peserta. Minta maaf sebab lambat update. 




Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Wednesday, 5 June 2013

Buah kiwi bersalut coklat


Assalamualaikum.

Minggu ni bukan sengaja tak nak update blog. Tapi internet ni slow sangat! Tunggu loading saja dah ambil masa sampai 30 minit. Macam tak percaya, kan? Haa, tapi tuu laa hakikatnya bila kuota internet dah nak habis limit. Haha. Sabar jee laa.

Ermm, hari tu Najwa ada ternampak kat facebook gambar buah kiwi bersalut coklat. Tengok macam mudah jee nak buat. Kebetulan pulak kawan datang rumah hari tuu. Terus jee kami berdua pergi pasar raya Billion dan beli buah kiwi berserta coklat masakan.



Ada tak antara korang yang ternampak jugak gambar tuu kat facebook? Hmm, tak kisah laa korang nampak ke tak tapi Najwa nak tunjuk hasil buah kiwi bersalut coklat yang Najwa dan Sahirah buat. Ehh, waiittt! Tahu tak siapa Sahirah tuu? Haishh, kawan Najwa laa.



Ni buah kiwi yang dah siap dikupas dan dipotong. Ada yang tak tahu ke kupas tuu apa? Kupas tuu buang kulit buah kiwi tuu laa. First time Najwa beli buah kiwi. Ingatkan mahal rupanya murah jee. Hee.


 

Tadaaa! Hasil yang tidak memuaskan! Masa buat tuu mana ada tengok resepi dah. Sebab tuu laa jadi macam ni. Coklat tak melekat pun kat buah kiwi tuu. Tahu kenapa? Sebab silap buat! Buah kiwi tuu kan berair, manalah coklat tuu nak melekat. Haishh,

Najwa ada buat research kat google pasal buah kiwi bersalut coklat ni. Cari punya cari terjumpa laa satu blog dari Indonesia rasanya. Dalam blog tuu ada sekali gambar yang Najwa jumpa kat facebook. Hee. So, sekarang ni Najwa dah tahu cara yang betul untuk buat buah kiwi bersalut coklat tadi. Kalau korang pun nak tahu, nanti Najwa kongsikan resepi tuu, okey.

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .