ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Wednesday, 30 May 2012

SEGMEN :: Bloglist MAY - JUNE by Yana


Hai korang !
Assalamualaikum .

Wahh , Najwa teringin nak join SEGMEN lagi hari ni. Kali ni dari Liyana Fauzi. Dah ketagih. Haha.
Ni kali ke-2 Najwa join segmen. Najwa ternampak segmen ni masa blogwalking di blog Yumida. *tergedik-gedik kejap.
Jumm terjah kat bawah ni.
|
|
V


Korang, jumm laa join ramai-ramai. KLIK jee banner kat atas tuu, ehh.

Kata Yana -~" Dengan perasaan berdebar-debar , berdegup kencang nya . HAHA . Okay , first time buat segmen nih , kalau ada sambutan lain kali nak buat jugak , haha . Okay tanpa buang masa jom tengok banner dan syarat - syarat nak join okay ? *Harap korang join eh ? Simple jerr segmen ni:D "~-. So, jumm laa kita bagi sambutan kepada Yana. :)

Okey laa korang, choww dulu.
Najwa pergi sambung tidur. *erkk ? kenapa Najwa nak sambung tidur ? Sebabnya sekarang baru pukul 4.05  pagi. Tadi mata tak nak pejam. Tuu yang rajin pergi blogwalking.

Lupa nak kasi taw something. :D
Mangsa yang di TAG ::


Okey, assalamualaikum .



ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

6 comments:

  1. Thanks for join ! Aprreciate it:D Happy blogging kayh ! Check link awak disni cik comel >> http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen.html <<

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kerana anda seorang kaki blogging :D
      haha ,

      Delete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .