ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Monday, 27 May 2013

Selamat Bercuti!


Assalamualaikum.



Lama kan blog ni takber-update. Hee. Maklum laa musim cuti ni kan banyak kenduri-kendara. Blog ni tak ber-update pun sebab Najwa pergi kenduri laa. 



Kenduri kahwin kakak kepada budak kat atas ni laa. Dia ni besties Najwa. Nak tunjuk gambar wedding kakak dia tak ada laa pulak. Hmm. Tidur rumah dia sampai 4 hari 3 malam. Wohaa.

Err, sebenarnyakan bila dah lama tak update blog, rasa tak ada idea pulak nak taip apa. Bila selalu update, ada jee macam-macam idea. Patut laa blogger yang selalu update blog, entry diorang boleh mencecah sampai 700 lebih. Entry Najwa nak sampai 50 sebulan pun susah. Hmm :(

Apa pun, selamat bercuti kepada semua rakan blogger. 
Rajin-rajin laa singgah blog Najwa, ehh. Hee. 

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Saturday, 18 May 2013

Senarai Peserta Mini Giveaway by Najwa Ayuni


Assalamualaikum.



Najwa nak umumkan peserta-peserta yang sudi menyertai Mini Giveaway by Najwa Ayuni. Tekan Ctrl + F  dan masukkan link blog korang untuk memudahkan pencarian. Kalau link blog korang tak ada, inform Najwa segera, ok.

  1. http://cikdonut95.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  2. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  3. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  4. http://cahayasirius.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  5. http://maerahim.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  6. http://dramaticyang.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  7. http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  8. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  9. http://jelezkah.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  10. http://munauwaratul.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  11. http://pelaikamonsterer.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  12. http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  13. http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  14. http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  15. http://jomkitamengundi.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  16. http://gadisbiha.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  17. http://busanaszira.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  18. http://rahsiabintanghati.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  19. http://nazwww.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  20. http://blogmenang.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  21. http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  22. http://quraistory.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  23. http://lisandramalina-aboutme.blogspot.com//2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  24. http://mcdaredhawk.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  25. http://malihah-dan-giveaway.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  26. http://i-am-overtherainbow.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  27. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  28. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  29. http://imaneeda.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  30. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  31. http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  32. http://www.cikfie.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  33. http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  34. http://www.nurzulaihaziz.my/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  35. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  36. http://sicomotizati.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  37. http://annaz79.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  38. http://syierajoingiveaway.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  39. http://liyanarohazi.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  40. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  41. http://farraanuar.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  42. http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  43. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  44. http://wilmashana.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayun.html
  45. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  46. http://secretiveads.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  47. http://nurfarizahslife.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  48. http://contestsinisana.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  49. http://yayaaaank.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  50. http://f-akesmiles.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  51. http://arnilala.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  52. http://umikasum.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  53. http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  54. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  55. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  56. http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  57. http://randomtalking123.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  58. http://ceritapija.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  59. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  60. http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  61. http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  62. http://budakvanilla-join.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  63. http://myrahthesamuraii.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  64. http://join-too.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  65. http://faralalalala.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  66. http://ainun-bajuri.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  67. http://belogwapunya.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  68. http://sayamisha.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  69. http://lawyersofia.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  70. http://lollypoppinkiey.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  71. http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  72. http://alia-manis.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  73. http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  74. http://cik-jarimanis.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  75. http://amar-ga.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  76. http://sabghina.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  77. http://tieysmilez.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  78. http://schamanking.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  79. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  80. http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  81. http://heartyoumycrush.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  82. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  83. http://keymekeymoo.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  84. http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  85. http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  86. http://whymustshazwani.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  87. http://ifahpunyalifestory.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  88. http://anewdaaay.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
  89. http://sibloggerpink.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html
# update : nama yang telah di-strikethrough adalah pemenang!


PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 25 JUN 2013!

Rugi tau kalau tak join sebab hampir 50 orang pemenang yang dicari! Selepas Najwa total semua hadiah dari sponsor untuk buat list hadiah, baru perasan yang hadiah mencecah hampair 50 kesemuanya. Berdasarkan bilangan hadiah, Najwa rasa macam bukan Mini Giveaway jee. Ahaks! Terima kasih kepada yang sudi join.

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Thursday, 16 May 2013

Hadiah untuk Mini Giveaway


Assalamualaikum.



Hadiah untuk Mini Giveaway by Najwa Ayuni


Topup
Topup RM 5 x 4 - Dila
Topup RM 5 x 2 - Mimi
Topup RM 3 x 5 - Nida
Topup RM 5 x 2 - Jue
Topup RM 5 x 1 - Fatin Diana
(hadiah akan ditambah oleh FD jika earning FD meningkat)

Review blog
Review blog x 3 - Syazliyana
Review blog x 5 - Sabrina

Barangan pos
Fon casing x 1 - Miss D (Dylla Dalila)
Felt brooch (set) x 1 - Miss D (Dylla Dalila)
Felt headband x 1 - Miss D (Dylla Dalila)
Felt brooch x 3 - Najwa Ayuni
Miniature clay keychain x 6 - Chirp-chirp
Felt keychain (apple) x 2 - Hasya

Barangan blog
Header/banner x 3 - Anis
Cursor x 5 - Budak Vanilla
Cursor x 2 - Nurirwane


Ok. Menarik tak hadiah tuu semua? Hampir 50 orang pemenang yang dicari! Jom laa ramai-ramai join dan support Mini Giveaway Najwa ni. Boleh baca ENTRY ni untuk join. Para sponsor pun boleh join tau.

Sebelum tuu, Najwa nak minta maaf sebab Mini Giveaway ni sepatutnya berlangsung pada 15 Mei. Tapi terpaksa post-pone sehari laa pulak. Seminggu blog ni tak ber-update sebab Najwa ada Mid Year Exam. Dua bulan MC, tak pergi sekolah, sekali pergi terus ambil exam. Tak tahu laa macam mana result nanti. Hurmm. Harap dapat result yang tidak mengecewakan.

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Mini Giveaway by Najwa Ayuni


Assalamualaikum.

Dengan lafaz bismillah, secara rasminya Mini Giveaway by Najwa Ayuni telah bermula! Entry ni telah di auto-publish tepat jam 12.00 pm sebab kalau tunggu Najwa balik sekolah, tertangguh lagi laa Mini Giveaway ni. Anyway, ni giveaway pertama Najwa. Harap giveaway ni mendapat sambutan. Hewhew ><


--TAMAT--
http://2.bp.blogspot.com/-wI6fWHOMdSQ/UZPV-c9sf7I/AAAAAAAAAvc/Dx071VBiqjY/s400/Mini+Giveaway+by+Najwa+Ayuni.jpg


Syarat penyertaan :

1. Follow blog :  Najwa Ayuni  |  Dila  |  Syazliyana  |  Sabrina  |  Mimi  |  Nida  |  Miss D (Dylla Dalila)  |
|  Jue  |  Chirp-chirp  |  Hasya  |  Anis  |  Fatin Diana  |  Nurirwane  |  Budak Vanilla  |  

2. Nak hadiah ditambah oleh Fatin Diana? Klik SINI.  *tunggu sampai habis loading*
(tolong jujur sebab earing FD naik RM 2 jee)

3. Like GAMBAR ni dan fanspage dibawah : 








4. (i) Buat satu entry bertajuk Mini Giveaway by Najwa Ayuni.
(ii) Tampal banner ala-ala stem tuu dan backlink-kan ke entry ini.
(iii) Tag sekurang-kurangnya dua rakan blogger dan pastikan diorang tahu.
(iv) Hantar link entry korang di ruang komen entry ini SAHAJA.

Due date : 16 Mei - 16 Jun 2013
Good news : Para sponsor digalakkan untuk join! :)
UPDATE : Pemenang dipilih berdasarkan random.org sahaja


>> SENARAI HADIAH <<
>> SENARAI PESERTA << 

--TAMAT--

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Monday, 6 May 2013

Pencarian sponsor untuk Mini Giveaway


Assalamualaikum.


Nampak sign board tuu? Haa, Najwa nak anjurkan satu Mini Giveaway nanti. Jadi nak cari laa beberapa orang blogger yang sudi menjadi sponsor. Ada yang berminat tak?

Barangan sponsor yang diperlukan :

Topup
Barangan pos
Berkaitan blog [contoh : edit blog, header or cursor]
 PERHATIAN : Bloglist atau review blog tidak diterima. Maaf :/


Kelebihan menjadi sponsor

 Trafik blog akan meningkat
 Follower blog akan naik mendadak
 Fanspage "likers" akan bertambah

Korang berminat? Alhamdulillah. Lengkapkan butiran di bawah sebelum korang PM Najwa, okey. Apa-apa barang pun boleh di sponsor-kan. Contact Najwa DI SINI.

Nama panggilan :
Barang yang di-sponsorkan :
Link yang perlu di follow atau di like :

#Update : Pencarian sponsor TAMAT tepat jam 11.59 malam, 8 Mei.


Assalamualaikum


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Segmen : Klik-klik Iklan


Assalamualaikum.



Klik banner untuk join :)

Link iklan ---> | LINK 1 | LINK 2 | LINK 3LINK 4 |

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Segmen Review Percuma


Assalamualaikum.



Klik banner untuk join :)

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Sunday, 5 May 2013

Tunaikan Hak dan Kewajipan Anda


Assalamualaikum.



Siapa berumur 21 tahun keatas? Anda dah tunaikan hak dan kewajipan anda sebagai pengundi? Kalau belum, pergi laa undi cepat. Hari ni kan dah 5 Mei. Apa tunggu lagi! Hewhew.

"UNDI ANDA AKAN MENENTUKAN 
MALAYSIA YANG AKAN DATANG"

Sebenarnya, Najwa pun nak pergi mengundi jugak. Tapi apakan daya, baru berumur 15 tahun. Hehe. *gedik* Di facebook mahupun twitter sekarang ni banyak budak-budak yang tak cukup umur berbahas tentang bahang PRU ke-13 ni. Tambah-tambah budak yang dikatakan HOT gituu. Diorang dok kutuk parti ni laa, parti tuu laa. Walhal diorang bukan nak pergi mengundi pun. Kalut melebihkan mak nenek. Hihi.

Apa pun, cepat-cepat laa pergi mengundi. Boleh berdosa tau kalau tak tunaikan kewajipan yang satu ni. Sebab undi anda akan mencorakkan Malaysia pada masa hadapan. Jadi buat laa pilihan yang tepat, yaa.

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Chantique De Mata : Beauty Contest


Assalamualaikum.

**STICKY POST** [untuk tiga hari]
^^scroll kebawah untuk entry terbaru^^



Klik banner untuk join :)

Apa yang Najwa suka tentang contest ni? Firstly, syarat penyertaan sangat simple! Tak perlu follow banyak-banyak dan like banyak-banyak. Hee. Apa pun, hadiah yang ditawarkan sangat menarik perhatian Najwa. Mana tidaknya, kalau bertuah boleh dapat barangan make-up bernilai lebih RM 100, gelang tangan mutiara dan handmade phone casing bernilai lebih RM 50. Selain itu, satu sesi make-over percuma dari Aina Rahman turut ditawarkan tau. Korang cuba tengok handmade phone casing dalam banner tuu. Seriously, Najwa jarang jumpa handmade phone casing yang cantik macam tuu. Teringin jugak nak dapat handmade phone casing macam tuu. Gelang tangan mutiara pun okey jugak, sebab Najwa memang minat gelang-gelang macam ni. Alangkah gembiranya andai Najwa salah seorang daripada mereka yang bertuah tuu. Doakan Najwa, eaa. Hewhew.

Mangsa taggie :



Najwa tag 10 orang. Harap korang sudi join jugak.
Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Saturday, 4 May 2013

Segmen : Kenalan Blogger, Hamizah


Assalamualaikum.



Klik banner untuk join :)


Nama : Nor Najwa Ayuni bt Rosle
Suka apa ? : Baca novel, memasak dan buat kraf
Saya seorang  : Pemalu, suka senyum bila buat something dan suka berangan
Blogging since : 2012 tapi sometime aktif, sometime tidak
Saya suka blog : Emas Putih dan Nabila Medan 
Facebook or Face The Book : Sometime face the book, sometime facebook ^^
Quotes : What are you today is what have you do in the past


Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Segmen : Blogger Pinkish and Purplish


Assalamualaikum.



Klik banner untuk join :)



Apa yang Najwa pertaruhkan? Jyeahh, Najwa pertaruhkan blog Najwa! Nak tahu something tak? Actually, Najwa bukan laa penggemar warna pink pun. Tapi apabila blog ni dibina, warna pink selalu menjadi pilihan. Tak tahu laa kenapa. Hee. Tapi lumrah laa, kan. Perempuan dengan merah jambu mana boleh berpisah! *cewah* Haha. Kenapa tak boleh berpisah? Sebab warna pink melambangkan kelembutan hati seorang wanita. *BENARKAH?* o.O



Ni antara koleksi barang-barang pinkish dan purplish Najwa. Najwa snap dua-dua warna sekali sebab barang-barang tuu tak banyak pun. Boleh bilang dengan jari lagi. Hee. Beg sekolah "Body Glove" warna purple kat belakang tuu tak berapa nak nampak sangat. Sorry. *abaikan beg sekolah adik Najwa berwarna oren di sebelah kiri tuu*

Ehh, panjang pulak entry ni. Minta maaf :)
Assalamualaikum ^^


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

10 Days Giveaway by Fatin Diana


Assalamualaikum.



Klik banner untuk join.

Assalamualaikum ^^


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Friday, 3 May 2013

Contest Precious Prince and Princess


Assalamualaikum.



Klik banner untuk join :)

Perihal blog : Bertemakan warna pink + a bit purple. Tak ada apa yang menarik sangat tentang blog Najwa. Kebanyakkan berkisarkan tentang personal life laa dan merupakan tempat untuk mencurahkan segala idea yang tercetus tanpa batasan. *cewah* Blog ni jugak merupakan salah satu tempat untuk berkongsi apa sahaja dengan rakan-rakan dari pelbagai negeri. 

Okay, now here the gift;

One; Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.
Two; Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl.
Three; Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only.
Saguhati 3 orang; Top-up RM5 for celcom/maxis/digi user only.

Honestly Najwa tak tahu nak perihalkan blog ni macam mana.
Assalamualaikum ^^


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Thursday, 2 May 2013

Giveaway by Miss Bella Razali


Assalamualaikum.



Klik banner untuk join.

Tag : AWAK & AWAK

Actually, 1 May 2012 merupakan tarikh ulang tahun untuk blog Najwa. So, semalam dah genap setahun dah blog Najwa bertapak dalam dunia siber ni. *Ehh, kejap. Baru perasan yang semalam dah genap setahun usia blog ni* Banyak ilmu yang diperoleh dan sememangnya sangat berguna kepada Najwa. Nak tahu apa kelebihan Najwa dalam dunia blogging ni? Kelebihannya ialah Najwa dapat belajar lukis doodle sendiri, buat design header sendiri dan yang paling penting dapat edit blog sendiri! Hewhew.

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Segmen Komen & Menang oleh Blog DeeMataQue


Assalamualaikum.



Klik banner untuk join.

Najwa nak bagi 3 komen untuk blog DeeMataQue.
Blog DeeMataQue best SEBAB :

1.** ada owner blog yang comel
2.** ada resepi yang menarik
3. ** ada tips yang berguna

Oke, tuu jee komen Najwa.
Harap ada tuah untuk dapat produk dari blog DeeMataQue.

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Wednesday, 1 May 2013

My First Doodle! :)


Assalamualaikum.

Good night all! Apa khabar semua? Ada yang demam, batuk atau selesema ke? Haa, pergi klinik cepat! Hewhew. Klinik pun dah nak tutup dah. Apa laa Najwa ni ><

Nak bagitau kat korang ni. Tadikan, Najwa try laa belajar buat doodle sendiri. Alhamdulillah, menjadi jugak akhirnya. *wah, bangga wei* Lepas dah pandai sikit buat doddle ni rasa macam senang jee. Tak ada laa susah mana pun. Asalkan tahu caranya. Hehe.



Ni laa doodle yang tak berapa cute tuu. First time lukis doodle sendiri. Tapi, tak laa secantik doodle Fizgraphic tuu. Hee. Najwa lukis guna Paint Tool SAI. Insya-allah, kelak akan ditingkatkan lagi kemahiranku melukis doodle. Hikhik.

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .