ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Friday, 1 June 2012

GIVEAWAY :: Tudung Bawal Cantik 1st Giveaway by Kak Bunga



Hai korang . Malam ni kali ke-3 Najwa join GIVEAWAY.
Najwa dapat tahu tentang giveaway ni sebab Mardihah Mohamad tag Najwa dalam entrynya.
So, I want to thanks so much to her.






Syarat penyertaannya sangat senang. So, korang join laa ramai-ramai, kay. 
KLIK jee banner tuu. Hadiah yang menanti cukup menarik perhatian Najwa. Mahu taknya, semua tudung cantik-cantik.





Ni laa tudung yang Najwa maksudkan. Semuanya cantik-cantik, kan.
Harap Najwa boleh menang. AMIN.



Boys kalau nak join pun boleh tau. Jangan korang ingat ada perkataan " tudung bawal ", so, korang tak nak join. At least, kalau korang menang, korang boleh kasi tudung bawal tersebut kepada girlfriend, tunang, isteri, mak, dan sebagainya, kan.

Tag :: Dini dan Fajrina

Okey, sampai sini dulu.
Assalamualaikum


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

4 comments:

  1. hehehe..tq join dear..gudluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome kak bunga .
      harap-harap boleh menang laa :)
      AMIN~

      Delete
  2. hai dear! tqqq sbb join GA kak bunga..take note ya dear..Kak Bunga dah tukar tarikh tamat GA ni..klik sini http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/06/pertukaran-tarikh-tamat-ga-kak-bunga.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .