ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Friday, 1 June 2012

SEGMEN :: Up followers blog dan Twitter



Hyee korang .
. Peace Yo ^^(Y) .

Korang nak tahu tak ?
Pagi ni kali ke-4 Najwa join segmen. Haha.




Korang, KLIK banner tuu cepat. 
Segmen ni berlangsung selama 1 minggu jee. Bermula dari 30 Mei - 6 Jun 2012
Memang rugi sangat kalau korang tak join. Syaratnya teramat laa mudah.

Najwa baru buat jee akaun Twitter tuu. So, followers pun tak ramai lagi. Korang boleh hitung dengan sebelah tangan jee kalau tengok followers Najwa dekat Twitter tuu. So, korang tak payah ketawa, ehh. Sebab tuu laa Najwa join segmen ni. Sebab nak up-kan lagi followers blog dan Twitter Najwa.

Blog :: kisahnajwa.blogspot.com ( 60 Followers )
Twitter :: @Wawa_Yuni ( 3 Followers )

Kan Najwa dah cakap, boleh hitung dengan sebelah tangan jee followers Twitter tuu. HAHA. Tapi kan, lepas ni bilangan tuu akan meningkat. Percaya laa. Haha.

TAG
||
||
V

dan

Okeiss, Najwa nak choww dulu.
Byep .  :)

Assalamualaikum .


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

25 comments:

  1. hee.. da alert! me support u..
    gud luck dear

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Terima kasih sebab sudi join segmen ni. Sorry late reply. Baru dapat online ni :( Thanks again and i already follow your blog n also twitter ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama eyfa :D
      0uhh , takpe :)
      thanx follow blog dan twitter :)

      Delete
  3. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..jom ke blog sy.done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..jom ke blog sy.done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

    ReplyDelete
  5. Hi dear, segmen dah tamat! Yayy. Now senarai semua peserta dah keluar. Jom follow blog dan twitter semua peserta. Weee =D

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-up-followers.html

    ReplyDelete
  6. Hai, kita datang dari segmen sama :D Dah follow blog dgn twitter :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

    ReplyDelete
  7. fly dari segmen yg sama.. done following here [ayies zaima]

    jom singgah sini ^__^

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

    ReplyDelete
  8. hye dtg dari segmen yang sama
    dah follow dua-dua , hit me back

    twitter id : @fhanahaziqah

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-twitter.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama. follow me back k =)

    ReplyDelete
  10. Datang follow dari segmen ツ

    http://yanfie.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-twitter.html

    ReplyDelete
  11. Singgah & Follow s.i.n.i > Dari segmen yang sama`
    Salam Perkenalan :-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

    ReplyDelete
  12. salam,mina datang dari segmen yang sama follow blog and twitter
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

    ReplyDelete
  13. follow dari segmen yg sama.. ;)
    jemput singgah n follow ye..

    http://eikasharif.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-blog-twitter.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini jemput ke blog miss z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Hi..follow dari segmen eyfaalias..=)

    ReplyDelete
  16. thanks all .
    oke , najwa akan follow balik , yee .

    ReplyDelete
  17. done follo ur blog n twitter :)

    ReplyDelete
  18. done follow twit and blog

    http://marvin-velasquez.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

    ReplyDelete
  19. hi dear! no 116 di segmen follow here :)

    id : ieraassyiera.blogspot.com

    follow back ya : http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-blog-twitter.html

    tenkiu :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .