ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Sunday, 8 July 2012

CONTEST :: Contest ke-3 Hazwan Hairy



Di malam yang mulia ini Najwa nak join satu contest dari Hazwan Hairy. Ni first time Najwa join contest tau. Haha. Kesian, kan. Najwa dapat tahu contest ni dari Twitter beliau. Hari Jumaat minggu lepas Najwa ada cakap kat tuan blog tersebut nak join contest ni pada malam harinya, tapi malam tuu dan hari seterusnya Najwa busy sikit. So, Najwa minta maaf sangat, ehh.




Ni header tuan empunya contest tuu. Menarik, kan ? Haa, tengok laa siapa tuannya.
Klik header tuu kalau korang nak join, kay.

Hazwan Hairy ada minta peserta contest ni buat something.
**-  " Nyatakan kenapa anda suka masuk blog Hazwan Hairy ? "  -**
Haa, itulah yang disuruh oleh tuan blog tersebut.

Ermm, bagi Najwa laa kan, Najwa suka masuk blog Hazwan Hairy sebab blog beliau ada banyak info-info yang menarik. Hasil nukilan beliau juga sangat menakjubkan. Pasti akan terhibur kalau membacanya. Tambahan pula, orangnya tersangat laa peramah. Tak percaya ? Lantak korang laa. HAHA. Apa lagi, ehh ? Haa, sebab blog beliau nampak ceria. Cara penulisan dan susun atur widget dalam blog sangat kemas. Itulah yang menarik Najwa supaya masuk ke dalam blog Hazwan Hairy. Sekian, terima kasih.

HAHA. Okey, Najwa tag diorang ni  | Jaakechik | Cik Lilis | Trah Zain | 

Okey, byep.
~ Assalamualaikum ~


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

13 comments:

  1. thx dear tag akak :D
    good luck wawa, JIA YOU!!!
    n__n

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome . thanx jgak , eaa sbb support wawa :D

      Delete
  2. tengkiu for tag dear. insyaALLAH kalo jaa free jaa join nani. skrg jaa busy siket. anak x sihat .

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome . ouhh , tapee kak jaa . semoga anak kak jaa cepat sembuh :)

      Delete
  3. ehem22..asalamualaikum...
    terima kasih sbb sudi join contest ni tau..ingt dh xnak join..haha...sya mmg nk jd blogger yg xsmbg ramah msra ngn semua org bru org selesa kan...btw ulsan yg smple dn mnrik...all the best 4 u ..
    btw ni fb sya yg aktif..
    http://www.facebook.com/mohammad.zulhairy.3

    ReplyDelete
  4. niera dtg jalan2 sini jenguk blogger comel !
    all the best :)

    niera follow sini.

    www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  5. singgah...dtg dr contest yg sama...
    happy blogging..
    http://www.safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

    ReplyDelete
  7. datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  8. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

    ReplyDelete
  9. dieya datang sini dari contest yang sama
    follow mollow kamu, good luck ya

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  10. done follow all links at here :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .