ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Thursday, 19 July 2012

Kenapa tak nak percaya ??



Apa benda laa tajuk entry Najwa tuu, kan. Haha. Apa yang tak nak percaya tuu ?? Meh duduk sini dekat-dekat. Mata mengadap laptop korang, eaa. Jangan pandang lain dah tau.



Kadang-kadang kan, Najwa bingung sangat dengan kerenah rakan-rakan Najwa. Dah tak tahu macam mana nak explain dekat diorang tuu. Sebab diorang ni susah sangat nak percayakan Najwa. Korang tahu tak apa yang Najwa buat sampai diorang tak percaya dekat Najwa ? Nak tahu ??  Baca laa entry ni sampai habis, kay.

Korang jangan berfikiran negatif, eaa. Diorang tak percaya bukan sebab Najwa ni penipu ke apa ke. Sebabnya Najwa ni SINGLE. Sebab tuu laa diorang tak percaya. Susah sangat ke nak percaya kalau someone tuu single ?? Hmm,



Bercinta adalah fitrah tabii yang Allah kurniakan kepada setiap manusia. So, perkara ni normal laa, kan. Perasaan ingin mencintai dan dicintai tuu dah ada pada remaja macam Najwa ni. Bohong laa kalau Najwa cakap Najwa tak pernah couple. Hehe. Tapi, tuu semua dulu jee. Sekarang ni Najwa tanam niat tak nak couple sampai form 5. Insya'allah Najwa akan kuatkan nafsu untuk terus single sehinggalah takdir menentukan segala-galanya.

Ermm, korang rasa kenapa Najwa nak single sampai form 5, ehh ?? Hahh, fikir cepat. Adakah korang rasa Najwa frust dengn first love? Atau Najwa seorang playgirl? Atau apa-apa jee laa. Haha. Kalau dah tahu inform Najwa, erkk. Najwa akan bagi tau sebabnya pada entry yang seterusnya, okey. Harap anda sabar menunggu. Hehe. 

- | AssalamualaikuM | -


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

6 comments:

  1. haa , bagus2 . jgn bercinta msa zaman sekolah . sbb klu kita tk pndai control nnt study terganggu plak :)

    ReplyDelete
  2. Hana dulu pun time sekolah single tau. Dont worry la. Just focus on ur study first k. Lagipun bkn ke setiap makhluk dicipta berpasangan? =)

    ReplyDelete
  3. itu biasa la sampai la kita kawen nanti baru kawan2 percaya.. haha.. sebabnya najwa nak tumpu pada spm kan? kan? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuu kak aida.
      memang najwa nak tumpu pada exam pun :D

      Delete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .