ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Sunday, 30 December 2012

Blog Updated After 3 Month!





Assalamualaikum. Hai korang. Lama Najwa tak update blog kan.
Minta maaf kepada korang yang blogwalking di blog Najwa.

Hmm, sepanjang cuti sekolah ni Najwa dilanda kerinduan terhadap blog Najwa ni. Rindu terhadap rakan-rakan blogger yang lain. Ingat cuti sekolah boleh laa Najwa nak blogwalking sikit, edit sana sini, tetapi lain pula jadinya.


Hurmm, redha jee laa Najwa oii. Okey laa korang, Najwa tak tahu nak taip apa. Merepek jee lebih Najwa ni. Otak ni dah malas nak berfikir pasal blog sangat dah. Actually, Najwa rasa janggal sikit bila dah hampir tiga bulan Najwa tak sapu sesawang yang berada di blog ni. Rasa rugi sesangat bila tak dapat join GA atau segmen dari korang. Dan sekarang Najwa rasa macam dah ketinggalan jauh kebelakang.
 
Awal tahun nanti Najwa dah masuk form 3. Comfirm laa susah mak Najwa nak kasi Najwa online macam selalu. Alahai, dah nasib badan agaknya. Terima jee laa seadanya. Demi kebaikan Najwa juga, kan. Sabar, Najwa, sabar. Korang jagan lupa doakan Najwa supaya berjaya dalam PMR nanti, ya.

Ehh, lupa nak cakap. Mana boleh cakap cik kak oii, taip jee. Kepada sesiapa yang follow Najwa tuu, korang jangan risau. Najwa akan follow korang semula. Najwa belum follow sekarang bukan bermakna Najwa tak sudi, okey. Harap korang mengerti. 

Okey laa. Chaww dulu, yew.
Hehe. Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

1 comment:

  1. Hai adik.. Cantik nya blog.. Goodluck okengg PMR.

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .