ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Friday, 21 September 2012

GIVEAWAY :: GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com


Assalamualaikum.

Peace! ^^v 
Good night, all. Rasanya dah lama Najwa tak join GA. 
So, malam ni Najwa nak join GA dari JiwaRosak.com.



Ok, actually Najwa bukan nak story pasal dashboard baru tuu. Najwa nak story pasal giveaway kat atas tuu. Hadiahnya menarik sangat. Korang nak join? Klik jee banner tuu, kay.

ANTARA HADIAH GIVEAWAY INI ADALAH :
1. Domain .COM / 1tahun
2. Cash RM50 
3. 3 header percuma
4. 4 aplikasi fanpage
5. Topup rm10
6. Pendrive kingstone 8gb x1 dan bag case HP x2
7. Sevonir dari oversea 3x
8. Topup rm10 3x
9. Review blog 3x + Topup rm15
10. Topup rm50
11. Bedak arab 2x
12. Mug changing colour n design
13. Top rm5 2x
14. 3D Sticker Room Decor 3x
15. Lens 2x
16. Cenderahati 5x
17. Topup Rm10
18. 2 helai cotton shawl
19. Bag sophie paris 1x
20. 1 set gelang, 1 tudung bwal, 1 shawl, 3 inner scarf
21. Produk Haruman Muslim 2x
22. Sevinour 6x
23. Topup Rm10 3x

Banyak, kan hadiahnya? So, korang tunggu apa lagi. 
Join laa cepat. Tak rugi pun kalau korang join. Hehe,


Blog/Fanpage Penganjur dan Sponser Giveaway ini

AbgferOz - 
Mia Liana - 
BlogFyna -
Myravea -
Cik Pjaz -
Dkna Abza -
 -CeritaKini -
-  Diana Store -
Luna Lee -
MahaMahu -
Kampung Kameq - 
Si Pipi Merah - 
Leen Najib -
Muaz Faris -

Haa, korang still tak nak join lagi? Hmm, lantak korang laa.
Sampai nak patah dah jari Najwa ni like page sponser. Haha.
Apa pun Najwa nak ucapkan 'Good Luck' kepada korang yang join GA ni.

Before tuu, ni mangsa tag Najwa.

Awak
Awak
Awak
Awak
Awak

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

21 comments:

  1. thanks sebab tag..hehe..tp xbule join oh..xleh like page2 tu sume..fb kne hack meyh.. T_T

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya. byk info menarik boleh dikongsi bersama.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  3. Trimas tag akak najwa.. akak pun tadi baru balik dari blog abg feroz nie.. InsyaAllah kalau ada masa nanti akak join :) hadiah lumayan tu. hehe

    ReplyDelete
  4. salam kenal najwa ayuni
    TA singgah sini

    ReplyDelete
  5. Salam adk najwa. Sori tumpang selit sikit. Melur FOLLOWER #264. Harap sudi follow melur pula tau.

    ReplyDelete
  6. Hai sy dari segmen sama. :)
    http://www.kisahemasputih.com/2012/10/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

    ReplyDelete
  7. mia datang sini tengok entri GA Jiwarosak... nak buat spotcheck..

    ReplyDelete
  8. salam, saya datang terjah entry blog rakan seGA by jiwarOsak.com.

    dan saya dah follow.

    gud luck friend ! :)

    jom ke entry buruk saya http://lindafuad.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

    ReplyDelete
  9. salam, nice. do follow my blog ;))

    ReplyDelete
  10. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  11. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

    ReplyDelete
  13. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

    ReplyDelete

  14. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  15. waa bestnya hadiah2 dia..menarik2!
    jemput singgah blog akak dik..
    slamat kenalan..;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .