ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Tuesday, 6 August 2013

I'm back!


Assalamualaikum.



Jyeahh! I'm finally back! Huhu. Lama tak update blog. Rindu laa. *gedik sat* Pengunjung blog Najwa pun sekarang dah semakin berkurang. Entah-entah memang dah tak ada sesiapa pun yang jengung kutt? Hmm, misi Najwa sekarang adalah untuk menarik korang semua jenguk blog Najwa semula! Hee.

Alhamdulillah, trial PMR Najwa yang lepas semua berjalan dengan lancar. Harap-harap Najwa boleh dapat result yang baik lagi cemerlang. Aminn. Masa trial tuu, paper semua tak susah sangat pun. Tapi bila check jawapan, salah bukan main banyak lagi. Huhu. Doakan Najwa dapat masuk asrama tau! :')

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

4 comments:

  1. ehh kte same xD tengah jenguk blog awak nihh xD Alhamdulilah, dah habis jugak trial xD trial je daa habis xD PMR belumm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'aa . Lagi 3 bulan real PMR pulak :/

      Delete
  2. Welcome back , sis ^^ Ina dah rindu dah nak baca entri sis ^^V

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .