ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Friday, 24 August 2012

Kenapa tak jadi lagi ni ?



Hyee all. Tak dapat juga Najwa pergi rumah kawan Najwa hari ni. Hujan sampai malam. Pukul 7 tadi pun masih hujan lagi. Nasib laa sekarang dah tak hujan. Dalam pukul 9 macam tuu baru hujan berhenti sampai sekarang.

Emm, penat laa hari ni. Sehari suntuk mengedit, [sehari suntuk laa sangat] tapi stay tak boleh-boleh lagi. Nak tahu apa yang Najwa edit tuu ? Meh Najwa nak tunjuk. 



Haa, benda alah ni laa yang Najwa edit tuu. Edit tuu senang jee. Tak sampai 30 minit pun. Hehe. Yang double trouble-nya, Najwa masukkan dalam blog tapi tak naik pun cursor tuu. Terus jadi arrow cursor yang selalu kita guna tuu. Aisyy, stress nyaa!! Macam mana nak buat ni? Please, someone help me! 

Another thing yang Najwa buat ialah benda alah yang kat atas entry tuu. Alaa, yang "Assalamualaikum" tuu. Benda tuu saje jee Najwa buat. Untuk mencantikkan lagi blog Najwa. Hehe. Alhamdulillah, menjadi juga akhirnya. 

Okey, got to go.
 See you on the next entry. =]
( bahasa english pun tak betul. ada hati nak speaking pula :p )


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

2 comments:

  1. nice n cute blog... okey jgn lupa study gak ekk sayang.....visit mine... c u

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .