ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Tuesday, 21 August 2012

Selamat Hari Raya


Assalamualaikum. 

Malam ni hujan sekali lagi telah mencurahkan air ke bumi. Alhamdulillah, rahmat daripada Allah SWT. Jyeahh, dah masuk hari raya yang ketiga. Ermm, pasti korang belum puas beraya lagi, kan. Najwa dah penat melayan saudara-mara yang bertandang ke rumah. Walaupun penat, tetap best tau! Bukan selalu diorang datang ke rumah.



Nahh, Najwa kasi kad raya untuk korang sorang satu. Jaga elok-elok tau. 
Emm, Najwa ada sedikit ucapan untuk korang semua. Maaflah, hari raya yang ketiga baru nak ucap. 
Tapi still hari raya lagi, kan. Hehe. Jom usha bawah.



Jeng... jeng... jeng. Err, maaf sekali lagi sebab kad tuu tak cantik pun. Najwa tak pandai nak design cantik-cantik. Buat pun kelam-kabut jee. Al-maklum laa, sibuk nak beraya. Pergi rumah orang ni laa, orang tuu laa. Pening kepala. Hujan pun semakin lebat di luar sana disertakan guruh sekali. Okey laa, chaw dulu.

||| Assalamualaikum |||


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

10 comments:

  1. wahhh..cantik meyh kad raye tuu..selamat hari raye najwa..mintak maaf kalau ade salah silap.. :)

    ReplyDelete
  2. Kad raya tuu ambil dari google jee. Najwa mana laa pandai buat. Hehe :)

    ReplyDelete
  3. byk ke dpt kad raya thun ni? 5zol dpt 2 keping je... slmt ari raya wawa..

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  5. @Faizol Dee,
    Najwa tak dapat kad raya laa tahun ni.
    Dapat ucapan jee dari facebook, twitter dan segala teknologi yg tidak melibatkan kad. Hee,

    ReplyDelete
  6. @Faizol Dee, Fara Sofia,
    Selamat Hari Raya juga :)

    ReplyDelete
  7. seLamat hari raYe najwa... nice bLog...sudi2 la folLow sy semuLe ye... http://noradilaasikinsubki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. @Badrina Ibtisam,
    Selamat Hari Raya juga :)

    @noradila-asikin subki,
    Selamat Hari Raya juga :)
    Terima kasih. Okey, Najwa akan follow :D


    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .