ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Saturday, 25 August 2012

Ehh, dah jadi ke ?



Hyee guys. Hari ni Najwa TERrajin pula nak update pagi-pagi. Mandi pun belum lagi ni. Hehe. Dalam pukul tujah 7 tadi hujan. So, sekarang ni memang sejuk laa. Tuu yang liat sikit nak mandi =D



Err, yang Najwa maksudkan " Eh, dah jadi ke ? " tuu ada dalam ENTRY NI. Semalam dah banyak kali testing, tapi tak boleh-boleh juga. Last sekali Najwa shut down laptop. Habis cerita. Hihi,

Pagi ni buka blog tetiba nampak cursor tuu. Wahh, happy gilaa. Menjadi juga akhirnya. Alhamdulillah. Tapi ada nampak macam tompok hitam sikit laa kat cursor tuu. But, it okay. Ni semua berkat pertolongan kawan Najwa dua orang ni ; 



 ♥ Nur Syafiqah binti Bistamam & Nur Anis Alia binti Bakhorudinn 

Diorang berdua ni bestie. Diorang laa yang sudi kasi softonic GIMP 2 untuk Najwa download. Atas bantuan diorang Najwa dah boleh buat gambar yang transparent. Hehe.

Okey laa. Good bye.
__Assalamualaikum__


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .