ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Friday, 22 March 2013

Ada yang nak join tak?


Assalamualaikum.
.! Peace !.


Ehem, ehemm. Err, hampa-hampa, kamikan nak buat bloglist untuk blog kami. Tapikan, kami nak tanya dulu. Agak-agak hampa, ada yang nak join tak? Hewhew. Soalan macam budak tadika, kan? * gedik sat *

Bukan apa, Najwa takut jugak kalau tak ada sesiapa nak join. Maklum laa, blog kita ni tak secantik, secomel, se-ohsem, se-awesome blog hampa semua. * witwit * But, even blog Najwa tak secantik, secomel, se-ohsem, se-awesome segala bagai tuu, blog ni tetap ada keistimewaannya yang tersendiri tau! Jangan pandang blog kite sebelah mata, you! Haha. * tudeaa, perasan habis *

Kalau korang sudi join, Najwa nak buat laa segmen untuk bloglist tuu. Susah bebenor demoo nak blogwalking kaloo takdo bloglist ni. Nak kono ushaa reading list pulok. Malaihh bebenor lerr. Ehh, apa yang Najwa dok merapu-mereban ni? Dah orang Kedah, teringin pulak nak cakap Kelate. * sorry if bahasa Kelantan tuu tak betul * Hikhik. Perosak bahasa sunggah Cik Najwa ni.

Anyway, kalau ada masa, insya-Allah Najwa nak buat jugak segmen untuk mencari bloglist tuu. Doakan semoga segmen tuu nanti mendapat sambutan, erkk. :)

Assalamualaikum -.-


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

7 comments:

  1. comel laa blog nie,,,jgn wsau sure de org nak join t hehehe....

    ReplyDelete
  2. Sila2 try buat sekali mesti ada yg join punya Najwa :) akak pun boleh join kalau ada masa nanti.. chaiyok2.

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .