ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Wednesday, 27 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


Assalamualaikum.


*klik banner untuk join*

Malam ni terasa rajin pulak nak join GA dari Mak Dara ni. Lama jugak Najwa tak melibatkan diri dalam GA. Terima kasih kepada rakan blogger yang sudi tagging Najwa tuu, ehh. Hehe. 

Nahh, ni senarai sponsor-sponsor yang ohsem untuk GA Mak Dara :


Memang ohsem habis laa GA ni. Pesertanya mencecah sehingga 300 orang keatas. That great! Sama ohsem dengan hadiah yang ditawarkan. Haha. GA ni tamat pada 31 Mac 2013. Korang yang belum join tuu, cepat-cepat laa join. Najwa tertarik dengan statement Mak Dara ni ; " Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. mungkin ini tuah anda, Insya-Allah. "

Doakankan semoga tuah menyebelahi Najwa, eaa. Hewhew. Oke laa, tak nak taip panjang-panjang dah. Ni antara mangsa tag Najwa :


Assalamualaikum ^^


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

11 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  2. eh2 ada nama akak di tag.. esok baru akak up entry GA Mak dara nie. hehe.. thankz tau najwa.. Good luck
    :)

    ReplyDelete
  3. Thank you Mak Dara & Kak Aida :)

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  5. salam, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
    btw, follow u...

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  6. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini #407 ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .