ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Monday, 29 April 2013

Hoorayy, dah boleh berjalan semula!


Assalamualaikum.



Good night all readers! Tengah hari tadi Najwa pergi check up kat hospital untuk kaki Najwa ni. So far, alhamdulillah, sekarang ni Najwa dah boleh berjalan semula even tak sempurna. Hewhew. Of course laa happy sebab tak lama lagi Najwa dah boleh pergi sekolah. Terlalu banyak mata pelajaran yang Najwa terlepas. Rugi sangat-sangat, tau. MASA ITU EMAS!

Time duduk dalam bilik dressing tuu, memang tak kering gusi dengan nurse dan doktor kat situ. Nurse tuu dah dua kali Najwa kena jumpa dengan dia. Asyik kena ceramah jee sebab tunggang motosikal tak ada lesen. Hehe. Doktor pun tumpang sekaki menyakat Najwa. Cakap nakal laa, degil laa dan macam-macam lagi. Apa pun, memang best laa! :)

Tapi 8 May nanti Najwa kena pergi hospital sekali lagi. Buat check up lagi sebab tadi big boss tak ada. Tak tahu big boss tuu siapa? Big boss tuu doktor pakar laa sayang oii. Haha. So, terpaksa laa datang semula pada tarikh yang telah ditetapkan. Apa pun, doakan Najwa cepat sembuh, okey!

Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

10 comments:

  1. alhamdulillah ..

    jom tolong komen di entry sya , sya masuk contest komen terbanyak :)

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh...aamiin...

    ReplyDelete
  3. Salam....
    alhamdulillah syukur....tumpang gembira TA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam.
      Terima kasih uncle TA :)

      Delete
  4. lain kali jgn bawak moto tnpa lesen k..
    bahaya

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .