ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Sunday, 14 April 2013

Review Blog Part 1


Assalamualaikum.

Selamat petang, uolls. Petang ni Najwa nak review 5 blog blogger yang join segmen bloglist Najwa tempoh hari. Ni baru part 1, untuk 5 orang. Next entry, Najwa review lagi 5 orang, okey. Tanpa membuang masa, jom kita tengok. Hewhew! :)



First blog :  ! belognida !

Blog Nida ni bertemakan warna pink. Najwa suka background dengan shout box tuu. Nampak cute! Pink jee semua. Lembut mata memandang. Hihi. Tapi, blog Nida ni kurang satu jee. Blog Nida tak ada header laa. Kalau ada header lagi comel blog Nida ni. Search jee freebies header kat google, berlambak-lambak yang keluar nanti. Hehe. Loading blog Nida okey jee. Tak berat sangat. Hewhew.



Second blog : ~D.R.E.A.M.S~

Blog seterusnya milik Miss Niya. Bertemakan pink dan purple. Blog Niya pun comel jugak tau. Header Niya ni simple jee tetapi cantik. Loading pun tak ada masalah. Ringan jee. Sidebar pun tersusun cantik. Satu lagi, Najwa perasan yang Niya ni banyak jadi sponser. Rajin laa Niya ni. Korang yang tak ada kerja tuu, pergi laa join GA dan segmen yang di-sponsorkan oleh Niya tuu, eaa. Hihi.



Third blog : Hanis Izzati Hasbullah

Blog comel ni dimiliki oleh Izzati Hasbullah. Penasihatnya pula ialah Hanis. Blog ni pun banyak bertemakan warna pink jugak. Header yang cantik dan nampak kreatif. Najwa pun tak pandai design macam tuu. Hehe. Blog Izzati juga ada sediakan toturial dan pelbagai tip untuk dikongsikan bersama korang. Nak tahu lebih lanjut boleh laa terjah blog comel Izzati, okey. Loading blog Izzati pun tak ada problem. Sidebar pun tersusan rapi. Complete! :)



Fourth blog : Coffee Munchy

Seterusnya, pemilik blog Coffe Munchy, Aqilah. Aqilah ni baru berusia 13 tahun uolls. Buruntung Aqilah ni. Kecil-kecil lagi dah pandai blogging dah. Design mug kat header tuu nampak kreatif sangat. Penuh kesenian kata orang. Hewhew. Aqilah menggunakan blogskin dan tak menggunakan banyak gadget untuk blognya. So, sidebar nampak tersusun rapi jee. One more, blog Aqilah ni ringan. Tak perlu tunggu lama untuk loading.



Fifth blog : :LOVE SUJU:

Last review for part 1, blog Alisya. Alisya ni peminat k-pop. Berdasarkan header tuu, comfirm korang tahu Alisya peminat Super Junnior, kan. Hihi. Header yang simple tapi cute! Sedap mata memandang kata orang. Hewhew. Seperti blogger yang lain, blog Alisya juga banyak bertemakan warna pink. Comel jee kan even guna blogskin. Sidebar pun kemas. Loading pun tak adalah berat sangat. Everything complete! Hehe.


PERINGATAN!

Apa yang Najwa komen mengenai blog yang telah di-review hanyalah pendapat Najwa sahaja. Bukan kutukan mahupun kritikan, okey. Harap tidak ada blogger yang terasa hati.


P/S : Kepada sesiapa yang tag atau invited Najwa untuk menyertai GA atau segmen, terima kasih Najwa ucapkan. Buat masa sekarang Najwa belum sempat membalas kunjungan korang lagi. Insya-allah, ada masa Najwa akan join. Hikhok.

Assalamualaikum o.o


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

7 comments:

  1. hehe...bkn xnk ade header sndri...tp bile ltak rasa cm klakar je... 2 malas nk letak.. hehe..

    #thanx sudi review blog nida... :)

    ReplyDelete
  2. tahniah buat mereka yang di-review... ^_^

    ReplyDelete
  3. Nida : Ohh, hehe :)

    Aqilah : My pleasure :)

    Farah : :)

    ReplyDelete
  4. saya tag kamu

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/give-away-paling-simple-by-cikgadis.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .