ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Saturday, 1 September 2012

Sakit hati + geramm !!



Hai semua. Kebelakangan ni Najwa malas nak update sikit sebab busy. I'm so sorry. Kalau masuk blog Najwa, just tinggalkan jejak korang, eaa. Nanti Najwa pergi blog korang pula. Apa pun, selamat menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-55. Sorry, lambat wish. Hehe.



Kebelakangan ni Najwa sakit hati + geram sikit dengan kawan-kawan Najwa. Diorang suka cakap Najwa ada couple dengan sorang budak lelaki ni. Najwa tahu diorang tuu sajee jee nak mengusik. Tapi maluu gilaa kott bila budak lelaki tuu dengar kawan-kawan Najwa cakap Najwa couple dengan dia. Dah laa satu kelas dengan budak lelaki tuu. Adeshh, macam mana laa nak tutup mulut diorang tuu, eh?? **SOALAN BODOH**

Kadang-kadang Najwa segan nak face to face dengan budak lelaki tuu. Najwa harap sangat dia tak kesah. Semua ni Zafirah dengan Nabila punya pasal laa. Perkara ni terjadi sebab budak lelaki tuu tersalah sebut. Dia nak sebut capital NN, tetapi tersebut capital NA. Then, kawan Najwa ingat Najwa yang couple dengan budak lelaki tuu. Sekarang ni diorang dah sedia maklum yang budak lelaki tuu dah sah couple dengan capital NN tuu. Tapi diorang still anggap Najwa couple dengan budak tuu jugak. Terukk laa Zafirah dengan Nabila ni, kan. Hewhew,

Tapi lama mana sangat laa Zafirah dengan Nabila tuu nak cakap macam tuu, kan. So, Najwa nak tengok sampai bila diorang nak cakap macam tuu. Just wait and see!! Hahaha,

** orang yang sedia maklum dirinya disebut dalam entry ni, harap anda tidak terasa : P

^^ assalamualaikum ^^


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

2 comments:

  1. ni mesti that guy femes kat skolah tu..alahh dorang yg ada hati kot ..saje jer kenen ke wawa..kalu jadi pun pesalahnya..'masin mulut dorang'..

    ReplyDelete
  2. Ermm, guy tuu famous jgak laa. Hehe,
    Btw, yg cakap najwa couple dgn guy tuu ialah ex-guy tuu sendiri.
    N dia still suka kt guy tuu even diorng dh xde ape-ape. :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .