ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Monday, 6 May 2013

Pencarian sponsor untuk Mini Giveaway


Assalamualaikum.


Nampak sign board tuu? Haa, Najwa nak anjurkan satu Mini Giveaway nanti. Jadi nak cari laa beberapa orang blogger yang sudi menjadi sponsor. Ada yang berminat tak?

Barangan sponsor yang diperlukan :

Topup
Barangan pos
Berkaitan blog [contoh : edit blog, header or cursor]
 PERHATIAN : Bloglist atau review blog tidak diterima. Maaf :/


Kelebihan menjadi sponsor

 Trafik blog akan meningkat
 Follower blog akan naik mendadak
 Fanspage "likers" akan bertambah

Korang berminat? Alhamdulillah. Lengkapkan butiran di bawah sebelum korang PM Najwa, okey. Apa-apa barang pun boleh di sponsor-kan. Contact Najwa DI SINI.

Nama panggilan :
Barang yang di-sponsorkan :
Link yang perlu di follow atau di like :

#Update : Pencarian sponsor TAMAT tepat jam 11.59 malam, 8 Mei.


Assalamualaikum


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

10 comments:

  1. follow sini :)

    p/s : berminat nak jadi sponsor..nnt sy pm my details kt ur FB ye >_<

    ReplyDelete
  2. assalam dear,

    bminat nk sponsor, will pm u later :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana meminang saya. saya sudi! ahaakkkss. akak da pm kat najwa taw. :)

    ReplyDelete
  4. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  5. singgah.. dh follow sini lama

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .