ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Saturday, 4 May 2013

Segmen : Blogger Pinkish and Purplish


Assalamualaikum.



Klik banner untuk join :)



Apa yang Najwa pertaruhkan? Jyeahh, Najwa pertaruhkan blog Najwa! Nak tahu something tak? Actually, Najwa bukan laa penggemar warna pink pun. Tapi apabila blog ni dibina, warna pink selalu menjadi pilihan. Tak tahu laa kenapa. Hee. Tapi lumrah laa, kan. Perempuan dengan merah jambu mana boleh berpisah! *cewah* Haha. Kenapa tak boleh berpisah? Sebab warna pink melambangkan kelembutan hati seorang wanita. *BENARKAH?* o.O



Ni antara koleksi barang-barang pinkish dan purplish Najwa. Najwa snap dua-dua warna sekali sebab barang-barang tuu tak banyak pun. Boleh bilang dengan jari lagi. Hee. Beg sekolah "Body Glove" warna purple kat belakang tuu tak berapa nak nampak sangat. Sorry. *abaikan beg sekolah adik Najwa berwarna oren di sebelah kiri tuu*

Ehh, panjang pulak entry ni. Minta maaf :)
Assalamualaikum ^^


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

10 comments:

  1. dear. jom sini :))
    http://ziqanuar.blogspot.com/2013/05/segmen-kenalan-blogger-hamizah.html

    ReplyDelete
  2. done follow blog ni..jom ke blog sy..

    ReplyDelete
  3. d0ne follow sini. hye pinkish+purplish hihi thanx j0in :D

    senarai peserta dah update j0m blogwalking smbil tengok collection masing2 ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yg sama..
    ^_^

    http://budakmanja94.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .