ツ Terjah Entry Terkini! ツ

Sunday, 5 May 2013

Chantique De Mata : Beauty Contest


Assalamualaikum.

**STICKY POST** [untuk tiga hari]
^^scroll kebawah untuk entry terbaru^^



Klik banner untuk join :)

Apa yang Najwa suka tentang contest ni? Firstly, syarat penyertaan sangat simple! Tak perlu follow banyak-banyak dan like banyak-banyak. Hee. Apa pun, hadiah yang ditawarkan sangat menarik perhatian Najwa. Mana tidaknya, kalau bertuah boleh dapat barangan make-up bernilai lebih RM 100, gelang tangan mutiara dan handmade phone casing bernilai lebih RM 50. Selain itu, satu sesi make-over percuma dari Aina Rahman turut ditawarkan tau. Korang cuba tengok handmade phone casing dalam banner tuu. Seriously, Najwa jarang jumpa handmade phone casing yang cantik macam tuu. Teringin jugak nak dapat handmade phone casing macam tuu. Gelang tangan mutiara pun okey jugak, sebab Najwa memang minat gelang-gelang macam ni. Alangkah gembiranya andai Najwa salah seorang daripada mereka yang bertuah tuu. Doakan Najwa, eaa. Hewhew.

Mangsa taggie :



Najwa tag 10 orang. Harap korang sudi join jugak.
Assalamualaikum.


ツ Thank you for visiting Najwa's Blog ツ
Feel free to Like, Tweet and G+ ^^

22 comments:

  1. salam najwa
    Ramainya yg kena tag.
    Gud luck dari.tirana aduka

    ReplyDelete
  2. Thanks tag. good luck :)

    ReplyDelete
  3. wahh!!! awk tag sy.. ok2 nk join :))

    ReplyDelete
  4. hai... tq tag... nida da join pon... hehehe

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  5. jom join sini dear :))
    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsweetdyba.blogspot.com%2F2013%2F05%2Fcontest-saya-comel.html&h=hAQGYyPrH

    ReplyDelete
  6. aduh !! jd mangsa.. hehe.. btw,thanks tag !
    nti ade free n rajin kite join gak.. :)

    ReplyDelete
  7. awak memang suka join contest ye? hihi..banyak tengok contest yang awak join..=P

    5 personaliti seorang bapa

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/05/5-personaliti-seorang-bapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu nak update apa, sebab tuu rajin join contest :)

      Delete
  8. eh..mira pun mangsa tag?hehe,thanks ya sudi tag/..mira pun join jugak..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  9. Dari contest yang sama.
    http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  10. datang dari contest yang sama =)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Hi ツ
Thanks for visit here and please
feel free to drop your positive comment ツ ^^

Copyright © 2012 - 2013 . All Rights Reserved by Najwa Ayuni .